Tag : емир

Uncategorized

Емирот на КатарТамим бин Хамид ја одби поканата на Трамп за посета на Белата Куќа

admin
Емирот на Катар Тамим бин Хамид ал Сани ја одби поканата на претседателот на САД Доналд Трамп да ја посети Белата Куќа со цел изнаоѓање решение