Tag : Емисија

МАКЕДОНИЈА

Тачи „срамнет со земја“: Вие се дигнавте со оружје против сопствената држава (видео)

Ferad Aruc
Видеото е од емисија на албанска телевизија во која меѓу гостите е и лидерот на ДПА, Мендух Тачи кој е жестоко нападнат од соговорниците. Еден