vesti24.mk

Tag : Енвер хоџај

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Заев: Се оградувам од било какви разговори за „пакт против Србија“

Ferad Aruc
Премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција запрашан за став околу прашањето кое го отвори косовскиот вицепремиер Енвер Хоџај, дека во Македонија, Хрватска, Косово и Црна