• Home
  • Еудокси Јао

Tag : Еудокси Јао

Uncategorized

Со своите облини го стопира сообраќајот, таа е африканската Ким Кардашијан

Ferad Aruc
Африканската Ким Кардашијан е Еудокси Јао која има 95 килограми, но она по што е најмногу препознатлива се нејзините облини. Таа тврди дека е сосема