vesti24.mk

Tag : железо

ЗАБАВА ЗДРАВЈЕ

Како да препознаете дека ви недостасува железо?

admin
Причините за недостаток на железо во нашиот организам често се поврзани со неадекватна исхрана, болести на цревата, а често недостатокот на железо се јавува и...