• Home
  • Жерард Кикоин

Tag : Жерард Кикоин

ЉУБОВ И СЕКС

Фотографии кои го прикажуваат “Златното време” на француската порно индустрија (18+)

Ferad Aruc
За филмскиот продуцент Жерард Кикоин се смета дека е еден од главните “архитекти” за развивањето на француската порнографија. Помеѓу 1974 и 1984 година, Кикоин сними