• Home
  • Жељко Ражнатовиќ Аркан

Tag : Жељко Ражнатовиќ Аркан

БАЛКАН

На 19 години бил најхрaбриот гардиста на Аркановите Тигри: Организирал лов на неговите убијци а сеуште сее страв кај подземјето

Ferad Aruc
Криминалното досие на Лука Бојовиќ на сите им е познато, како и тоа дека бил припадник на Аркановата паравоена формација Тигри. Поранешниот лидер на навивачите
БАЛКАН

Ми нудеа два милиони евра да се ослободам од убијците на Аркан: Ми донесоа џек полн со пареа и ми рекоа: Те молам земи го ова, моќните луѓе стојат позади ова

Ferad Aruc
Тие ми понудија два милиони евра за ослободување или намалување на казните за убијците на Жељко Ражнатовиќ Аркан, тие  беа луѓе од сферата на политиката,