• Home
  • Жителите од Врапчиште на протест

Tag : Жителите од Врапчиште на протест

МАКЕДОНИЈА

Жителите од Врапчиште на протест, бараат затворање на обложувалниците (ВИДЕО)

Ferad Aruc
ителите на гостиварско Врапчиште протестираат против спортските обложувалници. И децата и возрасните бараат тие да бидат затворени. Протестот започна веднаш по петочната молитва. Тие го