• Home
  • Жолта грозница

Tag : Жолта грозница

Uncategorized

Дилер киднапирал медицински сестри и ги натерал да ги вакцинираат сиромашните

Ferad Aruc
Шефот на една бразилска банда се досетил како да влијае врз лошиот здравствен систем во Бразил. Тој неодамна киднапирал две медицински сестри и ги натерал