• Home
  • Жулиета Максудова

Tag : Жулиета Максудова

Uncategorized

Убава вест: Струмичанката Жулиета Максудова е пронајдена

admin
По објавата за струмичанката Жулиета Максудова дека е исчезната пред два дена, на фејсбук се појави убава информација за неа. 39 годишната Жулиета е пронајдена,