• Home
  • Заборави дека е на емисија

Tag : Заборави дека е на емисија

ЗАБАВА

Водителката се заборави Дигна нозе во сериозна емисија и имаше што да се види

Ferad Aruc
Во емисија што одеше во живо на каналот на американската агенција за економски информации и анализи, „Блумберг“, водителката направи потег со кој релативно досадната тема