vesti24.mk

Tag : загадување на воздух

ЗАБАВА

Луѓето со оваа крвна група се поотпорни на загадувањето на воздухот

admin
Новите истражувања покажуваат дека типот на крвта може да го намали или зголеми ризикот од срцев удар како резултат на високи нивоа на загаденост на