vesti24.mk

Tag : заклетва

Uncategorized

Новиот претседател на Србија Aлександар Вучиќ положи заклетва

admin
Вучиќ во српското Собрание, на Уставот на Србија се заколна дека сите свои сили ќе ги посвети за зачувување на суверенитетот и целовитоста на територијата на