• Home
  • за возила од други градови

Tag : за возила од други градови

МАКЕДОНИЈА

Автомобилите со регистрации од други градови нема да смеат да влезат во центарот на Скопје?

Ferad Aruc
Граѓаните што доаѓаат од надвор ќе може да возат само до периферните влезови на градот каде што ќе им биде обезбеден паркинг простор. И оваа