vesti24.mk

Tag : зборови

ЗАБАВА

Две магични зборчиња кои треба да ги употребувате годинава: Ќе ви донесат голем успех

admin
Можеби сте ги запишале вашите нови новогодишни одлуки. Можеби во списокот се повторуваат и дел од минатогодишните кои не успеавте да ги остварите.Дали си создадовте
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Фејсбук тестира функција за блокирање на одредени зборови во нашите профили

admin
Некогаш имаме потреба да избришеме пораки од ѕидот на нашиот Фејсбук профил, бидејќи не сакаме да ги видат другите корисници. Во некои ситуации, содржината можеби
ЗАБАВА

Исповед на една жена, совет за сите мајки на бебиња: Запомнете ги добро овие 5 зборови, ќе ви дадат сила кога најмногу ви треба

admin
Кога жената станува мајка, целиот нејзин свет се менува и веќе ништо не е исто. Без разлика на годините на мајката или на детето, мајчинството