vesti24.mk

Tag : звонимир јанкуловски

ВЕСТИ

Звонимир Јанкуловски: Последниот случај Рекет е корупциски монструм што ни се случува во Македонија

admin
Универзитетскиот Професор Звонимир Јанкуловски во емисијата „Што не е Јасно“ на Алфа телевизија, кажа дека последниот случај на рекет е токму тој корупциски монструм што...
ВЕСТИ

Звонимир Јанкуловски: Барањето за правда се претвори во гола одмазда

admin
Универзитетскиот Професор Звонимир Јанкуловски во емисијата „Што не е Јасно“ на Алфа телевизија, кажа дека ако се погледне како функционираше шарената револуција врз основа на...