vesti24.mk

Tag : избирачко список

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Гласање, броење, резултати, жалби

admin
На 3.480 избирачки места во земјава на десеттите предвремени парламентарни избори можат да гласаат 1.814.263 граѓани запишани во Избирачкиот список. Гласањето на овие парламентарни избори...