vesti24.mk

Tag : инкогнито

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Не сте биле безбедни ниту во „Инкогнито“, Гугл лажел за режимот

admin
Ако користите Google Chrome за Инкогнито прелистување на интернет, ќе видите известување дека историјата на прелистување, колачињата, формуларите и податоците за веб-страниците што сте ги...