vesti24.mk

Tag : инсулин

ЗАБАВА

Ова е единствен начин на исхрана кој засекогаш го симнува вишокот на килограми

admin
Многу луѓе имаат негативен став во врска со инсулинот, бидејќи со бројните болести нивото на овој хормон во организмот се зголемува и луѓето никогаш не...