vesti24.mk

Tag : информирање

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Како до брза и точна информација?

admin
Информирањето некогаш и сега Ако пред дваесетина години луѓето се потпирале на своите роднини и пријатели секогаш кога ќе им треба информација, денес многумина прво...