vesti24.mk

Tag : Иселеник

МАКЕДОНИЈА

Писмо од иселеник: Зошто никогаш нема да се вратам во Македонија

Ferad Aruc
Деновиве читам вести за Законот за јазици, промената на името, и секако – загадениот воздух. Се караат луѓе во коментари демек овој чинел, оној не...