vesti24.mk

Tag : Италијанска мафија

ЖИВОТ

Сите слушнале за Ал Капоне и Лаки Лучијано, но овој човек ја создал мафијата во САД

Ferad Aruc
Салваторе Маранцано не сонувал дека ќе стане еден мафијаш, а не пак дека ќе ја создаде американската мафија каква што и ден денес ја познаваме....