vesti24.mk

Tag : Катар Ервејс

БИЗНИС ВЕСТИ

Катар Ервејс вработува луѓе со средно образование од Македонија

admin
Катар Ервејс вработува нови луѓе од во Хрватска, Србија и Македонија за пополнување на слободни позиции во комерцијалните и административни делови на компанијата. Со цел...