vesti24.mk

Tag : катастрофа

ЗАБАВА

Момче само сакало да и помогне на девојката да се паркира, но откако таа нагло дала гас настанала катастрофа (ВИДЕО)

admin
Едно момче од Виетнам сакало да и помогне на една девојка полесно да се паркира, но набрзо зажалило зошто таа по грешка притиснала гас и
ЕКОНОМИЈА МАКЕДОНИЈА

Македонија на дното на Европа и регионот по раст на БДП во првиот квартал, македонската економија пред катастрофа

admin
Според најновите податоци на Државен завод за статистика Македонија во првиот квартал има раст на БДП само од 0,1 %. Ова е катастрофално лош резултат