vesti24.mk

Tag : Катлановска Бања

МАКЕДОНИЈА

Скандал со Катлановската бања

Ferad Aruc
Лекари од други земји без дозвола и лиценци лекувале пациенти во Катлановска бања. Ова го утврдиле здравствените инспектори кои извршиле инспекциски надзор на работата на...