vesti24.mk

Tag : кинеска древна наука

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Лицето открива какви љубовници сме, според кинеската древна наука

admin
Проучувајќи ја древната кинеска филозофија, сексологот Трејси Кокс изградила своја теорија дека лицето го открива сѐ она што треба да го знаеме за партнерот во...