vesti24.mk

Tag : клетва

ЖИВОТ

Маjчина молитва: Овие зборови секоја мајка треба да ги знае за доброто на своите деца

admin
Со овоие зборови треба да се молите за своите деца: Господе, бессмртен, од кого излегува добро и благослов, целосно се молам за децата кои ми