vesti24.mk

Tag : клима уреди

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Со воведување на R32 фреонот се обезбедува до 9% поголема заштита на животната средина

admin
Еден од најзначајните фактори за напредокот на нашето општество е неговата заштита. Без обезбедување на иднината сѐ друго е излишно. Затоа на минатиот Vivax Cool
ЗАБАВА

Со овој трик не само што ќе го продолжите векот на клима уредот, туку и ќе спречите многу болести

admin
Летото почна, а скоро сите не можат да го замислат денот без клима уред. Иако секојдневно ви го разладуваат денот, многумина се прашуваат колку се