vesti24.mk

Tag : Клими

БАЛКАН

(ФОТО) Подгорица имала клима уреди во 1939?

Ferad Aruc
Изложбата на фотографии на Зоран Фатиќ, „Подгорица од крајот на XIX век, до осумдесеттите години на XX век“ предизвика бројни реакции на социјалните мрежи. Коментарите