vesti24.mk

Tag : клишеа

ЗАБАВА

Новогодишни клише изрази кои навистина одат на нерви!

admin
Понекогаш чувствувам дека новогодишниот период е воено поле на кое секој се натпреварува да докаже дека не ја сака Нова година и новогодишната еуфорија. Сега