vesti24.mk

Tag : коефициент

Uncategorized

Погледнете колкав е коефициентот за победа на Македонија на Евровизија

admin
За влез на Македонија во финалната вечер на Евровизија обложувлниците во Македонија нудат коефициент од 2,25, а за победа на Евровизија дури 65. Македонија има