Tag : кожа

ЗАБАВА

Кралски есенски третман за вашата кожа

admin
Со првите постудени денови, нашата кожа станува посува. Постуденото време, климатизираните простории и недостатокот на сонце предизвикуваат сувост и нејзино пукање и затоа е потребно
ЗАБАВА

Ја викаат девојчето-змија, а таа многу страда: Ако излезе на сонце нејзината кожа крвари (ВИДЕО)

admin
Девојчето Ведика Гупта (13) доаѓа од Индија и поради ретко генетско пореметување присилена е да живее повлечен живот. Поради нејзината болест, кожата и крвари сeкoгаш