vesti24.mk

Tag : Кожни алергиски тестови

Uncategorized

Кожни алергиски тестови за деца

admin
Tестовите за алергија се користат во дијагностицирање на некои алергиски заболувања со цел откривање на преосетливост на поедини алергени. Во однос на анамнестичките податоци и