vesti24.mk

Tag : кои никогаш не работеле

МАКЕДОНИЈА

Пензија ќе добиваат и оние кои никогаш не работеле

Ferad Aruc
Старосна пензија ќе добиваат сите жени и мажи кои ќе наполнат 65 години, а не ги исполнуваат условите. Право на државна пензија ќе имаат граѓаните