vesti24.mk

Tag : Колариќ

МАКЕДОНИЈА

Градот Скопје вработува нови 1000 луѓе, ВМРО ДПМНЕ обвинува дека тие ќе работат за 3000 денари

admin
Јавните претпријатија и 1.000 невработени лица ќе го чистат градот во рамките на акцијата на Град Скопје за големо чистење на сите општини во Скопје.