vesti24.mk

Tag : колеги

ЗАБАВА

Истражување со интересни резултати: Дознајте со кои колеги најдобро може да соработувате

admin
Неодамнешното истражување на Универзитетот во Квебек носи интересни резултати за колегијалноста на мажите и жените на работа – две жени на различни позиции во компанијата