vesti24.mk

Tag : Колку плати данок на државата

МАКЕДОНИЈА

Колку плати данок на државата среќниот прилепчанец кој „фати“ пола милион евра

Ferad Aruc
Обложувалниците „Моцарт“ информира дека ја исплатија најголемата премија во Европа како со-однос во висина на уплатено ливче и остварена добивка, додека во државниот буџет од