vesti24.mk

Tag : Командант Хоџа

МАКЕДОНИЈА

Погледнете го ова ретко видео: Командантот Хоџа се бори против македонските сили! (Видео)

Ferad Aruc
Погледнете како успева да се ослободи командант Хоџа…! Откако ќе го видите видеото, ќе бидете заглавени!