vesti24.mk

Tag : комисија за заштита од дискриминација

ВЕСТИ

Комисија за заштита од дискриминација: ЛГБТ собирот во Скопје е говор на омраза и чин на омаловажување кој треба да се осуди

admin
По реакциите на јавноста во однос на ЛГБТ собирот кој се одржа на 11.6.2019 година, Комисијата за спречување и заштита од дискриминација, во согласност со...