vesti24.mk

Tag : компании

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА МАКЕДОНИЈА

(Видео) Две компании во конкуренција за универзален снабдувач за електрична енергија

admin
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објави јавен повик за доставување понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари.
ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

„Пежо“ со предновогодишни понуди за своите клиенти

admin
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објави јавен повик за доставување понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари.
БИЗНИС

Факторингот многу малку искористен, скоро непознат за домашните компании и стопанството

Ferad Aruc
Компаниите во Македонија, посебно микро, малите и средните фирми, многу малку или воопшто не користат факторинг. На ниско ниво се и свеста, како и информираноста