vesti24.mk

Tag : комплицирана

ЗАБАВА ХОРОСКОП

Зошто на секој маж му е потребна врска со комплицирана жена?

admin
Ах, кога љубовта би била едноставна, веднаш би ни здосадила! Драги момци, комплицираната жена може понекогаш да биде напорна, но може и многу да даде.