vesti24.mk

Tag : конвојот

Uncategorized

Русија остро реагираше на американското бомбардирање на конвојот на сирискиот режим

admin
Секоја воена акција која ќе предизвика пораст на напнатоста во Сирија. Русија остро реагираше на американското бомбардирање на конвојот на сирискиот режим Рускиот заменик министер