vesti24.mk

Tag : конфедерација

МАКЕДОНИЈА

ФРОДЕМ предлага конфедерација со Турција

Ferad Aruc
Фронтот за демократска Македонија (ФРОДЕМ) предлага да се почнат преговори за конфедерација меѓу Република Македонија и Република Турција. Овој предлог го даваат бидејќи, според нив,