vesti24.mk

Tag : Косоовска митровица

БАЛКАН

Само два дена пред убиството на Оливер Ивановиќ, САД издале алармантно предупредување за Косово

Ferad Aruc
Во соопштението на Стејт Департментот стои дека “политички мотивирано насилство се јавува ширум Косово”. Американскиот Стејт Департмент ги предупредил своите државјани кои планираат да патуваат