Tag : коцкање

ЖИВОТ

Исповед на скопјанец: Како станав зависник од коцкање – изгубив се што имам, дури и семејството

Ferad Aruc
Животното искуство на овој скопјанец започнало пред некои десет години. Премногу млад, но со огромна љубопитност решил од блиску да се запознае со коцкањето. -Сметав
МАКЕДОНИЈА

Нови правила за кладилниците и коцакрниците во Македонија

Ferad Aruc
Министерство за финансии подготвува предлог на закон за изменување и дополнување на законот за игрите на среќа и за забавните игри. Во образложението се вели