vesti24.mk

Tag : кој не гласаше за

МАКЕДОНИЈА

Ова е единствениот пратеник во собранието, кој не гласаше ЗА Законот за јазици

Ferad Aruc
Законот за употреба на јазиците, кој денеска беше изгласан со 69 гласа „за“, а предвидува низа промена во државата кои ќе имаат и финансиски реперкусии,