vesti24.mk

Tag : крвен притисок

ЗАБАВА

Истражување: Нискиот крвен притисок му помага на менталното здравје

admin
Намалувањето на крвниот притисок повеќе отколку што обично се препорачува не само што спречува проблеми со срцето, туку и го намалува ризикот од ментално слабеење,
ЗАБАВА

Две намирници кои веднаш го симнуваат високиот крвен притисок

admin
Овие две намирници се најдобриот природен лек при проблемите со висок притисок. Цимет – Неколку истражувања потврдија дека систоличкиот (голем) и дијастоличкиот (мал) притисок кај