vesti24.mk

Tag : крвни групи

Uncategorized

Луѓето со оваа крвна група живеат најдолго: Убедливо се најздрави!

admin
Истражувањето покажа дека не е сеедно која крвна група сме, кога станува збор за отпорност на организмот од болести. Најотпорен организам имаат лицата со крвна