vesti24.mk

Tag : креативност

ЗАБАВА

Истражување: Слушањето музика на работа поттикнува креативност, но ѝ пречи на логиката

admin
Многумина на своето работно место слушаат музика. Некому тоа му помага денот да му мине побрзо, некој пак, поради подобра концентрација, а други – заради...