vesti24.mk

Tag : креми за сончање

ЗАБАВА

Мора внимателно да изберете крема за сончање: Не брендот и цената, туку ОВА е најважно

admin
Летото доаѓа, а кремите за сончање со заштитен фактор секојдневно се купуваат. Додека некои потрошувачи веруваат во одреден бренд, други сепак се водат по цените
ЗАБАВА

Најдобра крема за сончање е онаа која на декларацијата ја има оваа ознака

admin
Летото стигна, а кремите за сончање со заштитен фактор секојдневно се купуваат. Додека некои потрошувачи веруваат во одреден бренд, други сепак се водат по цените